Black Friday / Black Week tarjoukset ja arvonta!

Valmistaudu Black Friday -viikkoon – julkistamme tällä sivulla upeita tarjouksia myymälöissämme ja verkkokaupassamme opamuurikka.fi

Pysy siis kuulolla, lisää tietoa on tulossa pian!

Tarjouksia odotellessa, osallistu Black Friday Week arvontaamme!

Arvomme upeita tuoteuutuuksia keittiöön!

1. palkinto: Mari Easy painekattila 4 L, arvo 109,00 €

Ensimmäinen palkinto on helppokäyttöinen Mari Easy Painekattila, jonka kannen voi avata koska tahansa eikä painetta tarvitse tasata. Painekattilan avulla säästät aikaa ruoanlaitossa jopa 50%.

2. palkinto: Heavy Metal hiiliteräswok + välineet, arvo 57,60 €

Toisena palkintona arvomme Heavy Metal hiiliteräswokin! Settiin kuuluu paistolasta, kokkipinsetit sekä silava pannun rasvapolttoa varten.

3. palkinto: Arki veitsisetti, arvo 47,40 €

Kolmas palkinto on täydellinen veitsisetti. Veitsisettiin kuuluu hedelmä-, vihannes-, leipä-, kokki- ja yleisveitsi, sekä tietysti veitsenteroitin, jonka avulla pidät veitset aina terävinä ja valmiina käyttöön.

Arvonta päättyy 2.12.2019, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan! Lue kilpailun säännöt täältä.

Tutustu laajaan valikoimaamme

Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus tuotteita keittiöön sekä ulkoruoanlaittoon.

Laadukkaan Opa brändin alle kuuluu korkealaatuisesta teräksestä valmistetut kattilat, kasarit, sekä muut erikoistuotteet kuten höyry- ja haudekattilat sekä vesi- ja kahvipannut. Laajasta paistinpannuvalikoimastamme löydät pinnoitettuja, valurautaisia sekä hiiliteräksisiä laatupannuja sekä erikoispaistinpannuja, kuten lettu- ja blinipannut. Löydät meiltä myös tarvittavat keittiön pienvälineet, kuten lastat, kauhat, pihdit jne. Laajaan vapaa-ajan ulkokäyttöön kehitetystä Muurikka tuoteperheestä löydät laadukkaat tuotteet monipuoliseen ruoanlaittoon kotipihalla, mökillä, parvekkeella ja retkellä. Valikoimaan kuuluvat savustimet, aidot ja alkuperäiset Muurikka Sähkösavustimet, sähkögrillit, kaasugrillit, Kesäkeittiöt, Kotakeittiö avotulisijat, Muurikka Pannut  sekä kaikki tarvittava retkeilyyn ja piknikille.