Asiakkaidemme suosikkituotteet

Kokosimme yhteen asiakkaidemme suosikkituotteita ja kommentteja. Kommentein ja asiakasarvioin, kuten “Ei taivu kovallakaan lämmöllä. Hyvä todellakin tarttumaton pinta. Paras pannu mitä on koskaan ollut” (Kenno paistinpannu 28 cm), “Mainio pihakeittiön laite kalansavustukseen ja moneen muuhunkin ruuanlaittoon. ” (Muurikka Sähkösavustin PRO 1200W Black Edition), olemme ylpeitä asiakkaidemme antamista kommenteista ja arvioista. Kiitos!

Lue eteenpäin ja katso miksi asiakkaamme pitävät juuri näistä tuotteista! MIkäli olet ostanut jonkun tuotteemme verkkokaupastamme tai jälleenmyyjältä, kirjaudu sisään / luo tunnukset ja kirjoita tuotearviosi. Arvomme kuukausittain 50€ lahjakortin arvioinnin jättäneiden kesken, lue lisää.

Kenno paistinpannu

Kenno paistinpannu on asiakkaidemme ehdoton suosikki paistinpannuista. Valuraudan paisto- ja haudutusominaisuudet, pinnoitetun paistinpannun tarttumattomuus ja helppohoitoisuus. Valittavana kaksi kokoa, 24 cm ja 28 cm, lisäksi sarjaan saapuu kaksi uutuustuotetta: Kenno paistokattilat.

 

Kestoleivinpaperi

Viisi tähteä, eikä ihme! Kestoleivinpaperi kestää jopa tuhat käyttökertaa ja on erittäin helppo puhdistaa käytön jälkeen tarttumattoman pinnoitteen ansiosta.

Mari Haudekattila nonstick -haudeosalla

Haudekattila on parhaimmillaan herkästi pohjaan palavien ruokien, esim. puurojen, kastikkeiden, vanukkaiden ja munakokkelin valmistuksessa. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu vesihauteessa hautumalla lähes itsekseen.

Veitsenteroitin

Turvallinen ja helppokäyttöinen veitsenteroitin pitää keittiön isot ja pienet veitset terävinä. Tylsän veitsen käyttäminen voi olla vaarallista, kun joudut käyttämään enemmän voimaa ja veitsen livetessä lopputuloksena haava voi olla pahempi kuin terävällä veitsellä tehty.

Muurikka Sähkösavustin PRO 1200W

PRO sähkösavustin on syntynyt asiakkaidemme toiveiden lopputuloksena. Lämmönsäätö tuo paljon käyttömahdollisuuksia klassikkotuotteelle, lämpötilan seuraaminen on helppoa runkoon kiinnitetyn lämpömittarin avulla. Ylimääräinen kosteus ja savu poistuu takaosassa sijaitsevan tuuletusventtiilin avulla.

Muurikka Nokkela savuton hiiligrilli

Tekniikan maailman savuttomien hiiligrillien vertailun ykkönen. Pieni hiiligrilli kulkee mukana kantokassissa, tasainen lämpötila ja pitkä grillausaika. Lisävarusteeksi saatavana erikseen pieni Muurikka Pannu!

Muurikka Retkipaistinpannu, varreton

Pieneen retkipannuun kiinnitetään itse tehty varsi. Hyvä ja pitkään ilahduttava lahjaidea retkeilyä harrastavalle.

Katso kaikki asiakkaidemme suosikit