Stekhäll 48 cm i skyddspåse

Produktnummer 54010040
Gammalt produktnummer 01010105

69,90 

I vardagstal har Muurikka i mångt och mycket blivit synonymt för stekhällar men det finns bara en enda äkta Muurikka.

+
-

I lager

(0 kundrecensioner)
Visa beräknad fraktavgift

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Leveranstid 7-14 arbetsdagar.

Vi levererar orders endast inom Finland (vi levererar inte till Åland).

Beskrivning

Stekhäll 48 cm i skyddspåse

  • Den äkta och ursprungliga Muurikka-stekhällen
  • Skyddspåse medföljer
  • Passar för öppen eld, elgrill, gasbrännare och andra typer av grillar.
  • Långvarig stekhäll med rätt skötsel
  • Bruks- och skötselråd medföljer.
  • Tillaga grönsaker, wokrätter, paella, kött, korv, pannkakor etc.

En klassisk stekhäll som bara blir bättre med åren. Stekhällarna är mångsidiga och kan användas över öppen eld, på gasbrännare, på elektriska, kol- och brikettgrillar eller varför inte i ett sommarkök. På stekhällen tillagar du allt från förrätter till desserter. Ta hand om din stekhäll och du har en följeslagare för livet.

Passande tillbehör

Recept för produkten

https://youtu.be/8_lTy6fh8y8 https://youtu.be/K-oxXrdY74U https://youtu.be/s19t9R-Y_LA  

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Visa recensioner på alla språk (1)

Bli först med att recensera ”Stekhäll 48 cm i skyddspåse”
Diameter: 48 cm Material: varmvalsat stål

Fraktvikt: 4.5 kg

Bruks- och skötselråd för wok (pdf) Även om Muurikka-stekhällen är tillverkad i robust stål som tål mycket behöver den också lite omsorg. Genom att följa dessa anvisningar håller du din stekhäll i gott skick år efter år och överraskas inte av rost. Före användning Rengör din nya stekhäll genom att tvätta den med ett milt diskmedel eller hett vatten. Bränn in den genom att hetta upp woken med en gasbrännare eller med kol. Sprid ut ett tunt och jämnt lager Silava stekfett eller olja över hela ytan. Undvik att låta fettet rinna ner i ett tjockt lager i botten av stekhällen, då fettansamlingar bränns till en ojämn massa. Upprep behandlingen vid behov. Fettet mörknar och torkar i woken. När den används blir den mörkare och mer patinerad. Rengöring Rengör alltid stekhällen efter användning. Häll i lite vatten, låt koka upp och rengör den med en stekspade och hushållspapper. Torka woken och olja in med matolja eller Muurikka Silava stekfett utan salt. Förvaring & ;Innan långtidsförvaring rengör, torka och olja in stekhällen genom att hetta upp den med Muurikka Silava stekfett. Genom att hetta upp den avlägsnas fukt från stekhällen och stekfettet motverkar rostangrepp. Förvara torrt. Om stekhällen fått rostangrepp. Gnugga stekhällen med stålull eller en grillborste, rengör och bränn in den enligt bruksanvisningen till Muurikka-stekhällen. På det sättet ser du till att den återigen är i gott skick. Salttricket & ;Om du vill rengöra din stekhäll mellan olika maträtter är det ett bra knep att använda bordssalt. Strö rikligt med salt i woken och låt den stå över värmen i några minuter. Saltet absorberar fett, fukt och smuts. När smutsen har absorberats skrapar du bort saltet med exempelvis en stekspade. Häll i lite vatten i pannan och torka den ren. Glöm inte att därefter olja in pannan ordentligt. Din wok blir som ny.

Du kanske också gillar …

  • Stekhäll 58 cm i skyddspåse

  • Muurikka Stekhäll 58 cm med ben

  • Muurikka Stekhäll 48 cm med ben

0
    0
    Varukorg
    Varukorgen är tom.