Tillbaka till recept
Vanliga

Bondost och rökta grönsaker à la Henri Alén

Receptet har förverkligats med MUURIKKA Elrökugn PRO.

  • 400 g bondost
  • 2 spetspaprikor
  • 1 zucchini
  • 1 ask körsbärstomater
  • 200 g broccolini, små broccolistjälkar
  • 4 timjankvistar
  • en droppe olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 1 kruka hackad basilika

Dessutom: Muurikka rökkorg Hacka paprikorna och zucchinin i stora bitar. Skär broccolinin i halvor. Lägg grönsakerna i en skål och tillsätt körsbärstomater, timjankvistarna och olja. Tillsätt också lite salt och peppar. Blanda grönsakerna ordentligt i oljan och lägg dem i rökkorgen. Börja röka i läge 3 läge tills det börjar bildas ordentligt med rök. Sänk sedan effekten till läge 2 och rök grönsakerna i cirka 30 minuter. Strö slutligen över rikligt med bitar av bondost och basilika.

Etiketter: ,

0
    0
    Varukorg
    Varukorgen är tom.