Takaisin resepteihin
Yleiset

Savustettu lohi

  • Tuore, perattu lohi tai lohifile
  • Karkeaa merisuolaa myllystä

Suolaa ja mausta kala ennen savustusta. Voit suolata kalan myös savustamisen jälkeen, kalan ollessa vielä kuuma. Sirottele purupellille ohut kerros savustuspurua. Työnnä pelti vastuksen yläpuolella olevien kannattimien varaan, ei suoraan vastuksen päälle.

Aseta kala ritilälle ja työnnä savustimeen. Savustusaika riippuu kalojen määrästä tai kalojen koosta. Pienet kalat savustuvat 20 minuutissa ja suuret 50-60 minuutissa. Kala on kypsä, kun ruodot ja nahka irtoavat helposti.

Avainsanat: , ,

  • Muurikka Sähkösavustin 1100 W lämpömittarilla

  • Muurikka Sähkösavustin 1200 W Lämpömittarilla

  • Muurikka Ruotopihdit

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty