Takaisin resepteihin
Yleiset

Naudanjauhe­lihapihvejä runsain lisukkein

Omatekoiset hampurilaiset sopivat yhtä hyvin puutarhajuhliin kuin terassilounaallekin. Käytä parila-/grillipannua, voit käyttää myös pannun sileää puolta – molemmissa on tilaa sekä hampurilaisten paistoon että sämpylöiden lämmitykseen.

Ainekset (4 annosta)

  • 500 g naudanjauhelihaa
  • 150 g pekonia
  • 20 g voita
  • 2 tl suolaa
  • 2 rkl mustapippuria

Kastike:

  • 0,5 dl majoneesia
  • 3 rkl chilikastiketta
  • 3 rkl pilkottua voileipäkurkkua
  • Suolaa ja mustapippuria

Tarvikkeet:

  • 4 hampurilaissämpylää
  • 1 rapea salaatinpää
  • 2 tomaattisiivua
  • 1 ohueksi viipaloitu punasipuli
  • 2 suolakurkkua
  • 4 viipaletta hampurilaisjuustoa

Työnnä grillitikku hampurilaisen läpi kokoamisen jälkeen.

 

Vaihe vaiheelta:

Sekoita kastike ja valmistele lisukkeet. Sekoita jauheliha ja mausteet keskenään ja muotoile niistä neljä pihviä.

 

Paista pekoni rapeaksi. Paista pihvejä voissa kolme minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat kypsiä. Lämmitä hampurilaissämpylät pannulla. Aseta pihvit sämpylöiden päälle lisukkeiden ja kastikkeen kanssa ja tarjoile.

 

Avainsanat:

  • Muurikka pihviprässi kantikas

  • Muurikka pihviprässi pyöreä

  • Muurikka PRO Steel 58 setti

  • Muurikka Parila-/Grillipannu 42 cm

1
    1
    Shopping cart
    Muurikka Parila-/Grillipannu 42 cm 
    1 X 79,90  = 79,90