Takaisin resepteihin
Yleiset

Savustetut kana-vihannesvartaat

Resepti on toteutettu Muurikka Sähkösavustin PRO:lla.

• 500g kanan rintafileitä
• 1 kesäkurpitsa
• 2 paprikaa
• 2 isoa punasipulia

MARINADI:
• 1 limetin mehu
• 1 rkl soijakastiketta
• 1 valkosipulinkynsi
• 1 tl sriracha-kastiketta
• silputtua korianteria

Pilko rintafileet noin 3 cm x 3 cm paloiksi. Marinoi rintafileepalat soijalla, korianterilla ja sriracha-kastikkeella. Anna marinoitua vähintään tunti kylmässä, tai mieluiten yön yli, jotta maut tiivistyvät.
Paloittele kasvikset samankokoisiksi paloiksi. Sekoita kasvisten sekaan pilkottua valkosipulia, loraus soijakastiketta ja halutessasi suolaa, maun mukaan. Anna vihannesten marinoitua tunnin verran.
Pujota rintafileepaloja ja kasviksia vuorotellen vartaaseen. Savusta vartaita n. 18 minuuttia savustimen 2-teholla (n. 180°C).

Avainsanat: ,

  • Muurikka Sähkösavustin PRO 1100 W

  • Ale!

    Muurikka Sähkösavustin PRO 1100 W ja MEATER

  • Muurikka Sähkösavustin PRO 1200 W

  • Ale!

    Muurikka Sähkösavustin PRO 1200 W ja MEATER+

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjä.