Takaisin resepteihin
Yleiset

Hapantaikinapohjainen mozzarella-tomaatti-rucolapizza ilmakuivatulla kinkulla

Ainekset (4 annosta):

Rukiinen hapantaikinapohja:

  • 5 dl vettä
  • 12 g hiivaa
  • 2 dl ruisjauhoa
  • 0,5 tl suolaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 l vehnäjauhoa

Täyte:

  • 1,5 dl tomaattikastiketta
  • 250 g mozzarellajuustoa
  • 10 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 10 pientä tomaattia paloiteltuina
  • 1 punasipuli ohuina siivuina
  • 70 g rucolaa
  • Balsamiviinietikkaa

Vaihe vaiheelta:

  1. Taikinan valmistus: Liuota hiiva veteen, lisää ruisjauhot, rypsiöljy ja suola. Sekoita vehnäjauhot mukaan ja vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia. Anna taikinan levätä huoneenlämmössä 3–4 tuntia.
  2. Lämmitä pizzakivi hitaasti. Muotoile taikinasta neljä ohutta pizzapohjaa ja siirrä ne leivinpaperille.
  3. Levitä pohjille tomaattikastiketta ja ripottele päälle suikaloitu mozzarella. Aseta yksi pizza kerrallaan leivinpaperin päällä pizzakivelle ja paista kannen alla 1,5–2 minuuttia.
  4. Levitä paistamisen jälkeen päälle rucolaa, pikkutomaattia, punasipulia ja ilmakuivattua kinkkua. Kaada päälle balsamiviinietikkaa ohuena norona ja tarjoile.

  • Ale!

    Muurikka Sähkögrilli 2200W + pizzapaistosetti 2-osaa

  • Ale!

    Muurikka Sähkögrilli 2200W + pizzanpaistosetti 3-osaa

  • Ale!

    Muurikka pizzanpaistosetti, 3-osaa

  • Ale!

    Muurikka pizzanpaistosetti, 4-osaa

  • Muurikka paistoteräs leivälle ja pizzalle

  • Muurikka leivän ja pizzan jäähdytysritilä

  • Muurikka kääntölapio pizzalle

  • Muurikka Pizzalapio rei’itetty

  • Muurikka Pizzalapio

  • Muurikka Pizzakivi

  • Muurikka Kesäkeittiö SÄHKÖ, harmaa

  • Muurikka Kesäkeittiö SÄHKÖ, musta

  • Muurikka Sähkögrilli pöytämalli 2200 W

  • Muurikka Sähkögrilli Classic 2200 W

1
    1
    Shopping cart
    Muurikka kääntölapio pizzalle 
    1 X 39,90  = 39,90