Etanapannut
2 annosta:
Valmistusaika: 30 minuuttia
Tarvitset: 2 etanapannua
- 1 prk säilyke-etanoita
- 2 rkl oliiviöljyä tai voita
- ½ pkt Aura-juustoa murennettuna
- 3 kynttä valkosipulia murskattuna
- ½ nippua tuoretta persiljaa silputtuna
2 viipaletta vaaleaa leipää (ketoa tai tavallista) tarjoiluun
Avaa etanapurkki ja valuta neste pois. Jaa etanat etanapannujen koloihin.
Tee kuorrute: Silppua persiljatupsut. Murenna Aura-juusto pieneen kulhoon ja mittaa mukaan öljy tai voi. Sekoita joukkoon persiljasilppu ja murskaa valkosipuli. Lusikoi tasaiseksi sekoitettu massa etanoiden päälle pannun koloihin.
Paista etanapannuja sähkösavustimessa ilman puruja 15-20 minuuttia niin, että pannujen pinta saa hieman väriä. Nosta kuumat etanapannut lautasten päälle. Tarjoile vaaleiden leipäviipaleiden ja pienten haarukoiden kanssa.
Resepti: Eeva-Maria Lisko @keveammatkattilat