Kaaren Opa&Muurikka sijaitsee Kannelmäessä Kaaren kauppakeskuksessa, ensimmäisessä kerroksessa S-pankin vieressä. Tämä on pienin ja kompaktein myymälämme. Lähes kaikki Opa keittiötuotteet ja Muurikka tuotteet löytyvät ja jos jotain ei löydy, tilaamme sen toiveesta myymälään. Kaaressa on isot, maksuttomat pysäköintialueet. Kaaren Opa&Muurikka myymälä palvelee teitä viikon jokaisena päivänä.

lauantaina 4.7. koko perheen tapahtuma

Grillaustapahtuma Kaaressa

Koko perheen tapahtuma kauppakeskus Kaaren pihalla lauantaina 4.7. klo 11-17, pääsisäänkäynnin luona, Kantelettarentien puolella. Kaikki normaalihintaiset Muurikka -tuotteet -20%, vain tapahtuman ajan. Ei koske Kotakeittiö -tuotteita.

Raymond Wesander valmistaa herkullisia Muurikka maistiaisia tapahtuman ajan.

Lämpimästi tervetuloa!

OPA&MUURIKKA kaari

Kauppakeskus Kaari, 1. krs
Kantelettarentie 1
00420 Helsinki
Puhelin: 0207 229 871 (Huomioithan, että vastaamme puheluihin aukioloaikoina.)

Avoinna:
ma-pe 10-19
la 10-19
su 11-18

Poikkeuksia aukioloajoissa:

Koronatilanteesta johtuen normaaleissa aukioloajoissa poikkeamia!
Kesä-heinäkuussa:
ma-pe 11-19
la 10-18
su 12-16

Tervetuloa!

Puheluiden soittajahinnat:
Lankapuhelimesta: 8,21 snt/ min + 6,9 snt/min (alv 24 %)
Matkapuhelimesta: 8,21 snt/min + 14,9 snt/min (alv 24 %)

Myyjien suosikkituotteet

“Minun suosikkini on Kivi paistinpannu. Sillä paistaa helposti kaikki kananmunasta kanaan ilman, että ne tarttuvat pannuun kiinni ja ei vaadi edes paljoa rasvaa. Ja pesu hoituu tiskiharjalla pyöräyttämällä veden kanssa. Pannun kahva on miellyttävä kädessä ja pannun koko on loistava, syvyyttäkin on, siinä paistaa vaikka mitä!”

-Ella, OPA&MUURIKKA Kaari

 

Heidin suosikki on sähkösavustin, kesää lähestyttäessä kannattaa ehdottomasti kokeilla uusia perunoita savustettuina: Keitetään pieniä uusi perunoita n. 10-15 minuutin ajan. Sitten perunat savustimeen  ja savustetaan n. 15 minuutin ajan.

“Eli tärkeää on ensin keittämällä kypsentää perunoita. Viime kesänä kokeilin ekan kerran ja niistä tuli kyllä heti suosikkeja. Ja tämä seuraavakin on testattu ja toimii: Jos savuperunoita jää, siivuta ne, lisää joukkoon kermaviiliä ja tilliä ja nauti herkullinen, savuarominen perunasalaatti. Ihan yksitasoisella 1100W perusmallilla savustetaan.”

-Heidi, OPA&MUURIKKA Kaari

“Eniten tuotteistamme tulee käytettyä 20 cm Valu -paistinpannua, siinä on kätevä paistaa pari kananmunaa tai tehdä munakokkelia aamupalalle. Ja sama koskee tietysti muitakin Valu-sarjan erikokoisia paistinpannuja, jos tarvitsee tehdä aamiaista useammalle henkilölle.”

-Soile, OPA&MUURIKKA Kaari

Helsinki/Kaari

Kauppakeskus Kaari, 1. krs
Kantelettarentie 1
00420 Helsinki