Takaisin resepteihin
Yleiset

Muurinpohjaletut

Pitsireunaiset muurinpohjaletut ovat kesän klassikko!

Taikina:
1 l maitoa
2 kananmunaa
1 ½ tl suolaa
2 dl ohrajauhoja
2 ½ dl vehnäjauhoja

paistamiseen voita tai ruokaöljyä
täytteeksi maun mukaan marjoja, hilloa, jäätelöä, kermavaahtoa

Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi. Valmista taikina pari tuntia ennen paistopuuhaa, jotta se ehtii turvota. Kuumenna Muurikka Pannu ja rasvaa se voilla tai öljyllä. Valuta taikinaa ohuina kerroksina pannun reunalta keskelle. Taikinaa voi tasoittaa lastalla. Paista lettu molemmin puolin. Hyvä lettu on pitsimäisen ohut, ruskea ja rapea. Lisää letun päälle haluamasi täytteet ja kääri se rullalle. Nauti raikkaan maidon tai mehujuoman kanssa.

Avainsanat: , ,

  • Muurikka pannu 38 cm suojapussissa

  • Muurikka Pannu 48 cm jaloilla

  • Muurikka Pannu 58 cm jaloilla

  • Muurikka pannu 48 cm suojapussissa

  • Muurikka Pannu 58cm suojapussissa

  • Muurikka Pannu 78 cm

  • Muurikka Monitoimipannu 41,5 cm

  • Muurikka paistospray 250 ml

  • Muurikka paistolasta 42 cm

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty