Takaisin resepteihin
Yleiset

Merellinen Paella á la Henri Alén

  • 5 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 400 g suikaloitua broileria
  • 200 g katkarapuja
  • 500 g sinisimpukoita kypsennettynä
  • 2 rkl tomaattisosetta
  • 5 tomaattia
  • 2 sipulia
  • 1 punainen paprika
  • 2 tl hienonnettua chiliä
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 2 dl mietoa oliiviöljyä
  • 1 tl kurkumaa
  • 0,5 tl sahramia
  • 5 dl valkoviiniä
  • 1 ltr mietoa kanalientä
  • 1 dl leikattua persiljaa
  • suolaa ja pippuria
  • Tarjoiluun: sitruunanlohkoja

1. Hienonna sipulit ja kuutioi paprika.
2. Kuullota öljyssä Wokilla tai Paellapannulla kanat, riisi, chili ja mausteet.
3. Pilko tomaatit ja lisää mukaan. Lisää myös tomaattisose. Paista hetki ja lisää mukaan valkoviini ja kanaliemi.
4. Hauduta miedolla lämmöllä sekoittaen noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi katkaravut ja sinisimpukat.
5. Mausta paella suolalla ja pippurilla.
6. Lisää lopuksi päälle leikattua persiljaa.

Koristele koko komeus sitruunanlohkoilla.

f

Avainsanat: , ,

  • Muurikka Hiiliteräspaellapannu 45 cm

  • Muurikka Paellapannu 45 cm, valurauta

  • Muurikka paellapannu 40 cm, teräs

  • Muurikka paellapannu 50 cm, teräs

  • Muurikka paellapannu 60 cm, teräs

  • Muurikka paellapannu 70 cm, teräs

  • Muurikka Kesäkeittiö KAASU MAXI, harmaa

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty