osta Kotakeittiö 6.4. mennessä ja hyödynnä etu!

kotakeittiöt -15%

Osta Kotakeittiö kampanja-aikana ja säästä! Kotakeittiön ostaja saa kaupanpäälle varrassetin! Voit tilata Kotakeittiön verkkokaupastamme opamuurikka.fi tai omista myymälöistämme, tai kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä.

Kotakeittiö kampanja on voimassa 6.4.2020 saakka. Kampanja koskee normaalihintaisia Kotakeittiö -avotulisija malleja. Varrassetti sopii kaikkiin malleihin, City ja Notski -malleissa varrassetti sopii erikseen ostettavan grilliritilän päälle. Varrassetin arvo 79,00€.

 

Lunasta varrassettisi

Tilaa kotakeittiö ja säästä 15%

Tilaamalla tarjouskampanjaan kuuluvan Kotakeittiön verkkokaupastamme tai myymälästämme, toimitetaan kampanjaan kuuluva ilmainen varrassetti tilaamasi Kotakeittiön mukana. Voit myös valita haluamasi toimitusajankohdan Kotakeittiölle.

kotakeittiön ostajalle varrassetti ilmaiseksi

Arvo 79,00€

Täytä lomakkeelle tietosi ja lisää liitteeksi ostokuitti (jos olet ostanut Kotakeittiön jälleenmyyjiltämme). Jos olet ostanut tarjouskampanjaan kuuluvan Kotakeittiön verkkokaupasta tai myymälästämme, varrassetti toimitetaan sinulle automaattisesti Kotakeittiön mukana. Täyttämällä lomakkeen osallistut vain arvontaan.

Täyttämällä lomakkeen osallistut Kotakeittiö -lisävarustepaketin arvontaan, arvo 182,00€! Paketti sisältää Muurikka Tuhkasangon, Grillipihdit, Savustusastian ja  Monitoimipannun. Muista myös tilata uutiskirjeemme, kuulet tarjouksista ja uutuuksista ensimmäisten joukossa! 

Täytä lomake

Arvonta on voimassa kampanjan ajan, 6.4.2020 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lue arvonnan säännöt täältä.