Arvonnan säännöt

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Opa Muurikka, Pisla Oy 1934519-9

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat, Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan eivät kuitenkaan saa osallistua Pisla Oy:n henkilökunta eivätkä heidän perheenjäsenensä.

OSALLISTUMISAIKA

Osallistumisaika on 1.4.-31.7.2021. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymisen jälkeen.

KUINKA OSALLISTUA ARVONTAAN

Arvontaan voi osallistua noudattamalla näitä arvonnan virallisia sääntöjä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja nimenomaisesti hyväksyy nämä arvonnan säännöt. Arvontaan voi osallistua ostamalla minkä tahansa Muurikka Kesäkeittiö -mallin, Muurikan jälleenmyyjien toimipisteistä tai niiden verkkokaupoista, tai Opa Muurikan omasta verkkokaupasta tai myymälöistä kampanja-aikana.

Voiton lunastaminen edellyttää ostokuitin säilyttämisen, palkinto lunastetaan ostokuittia vastaan.

PALKINTO

Arvomme yhden 1000€, yhden 500€ ja yhden 200€ verkkokauppalahjakortin. Voittaja saa valita, haluaako verkkokauppalahjakortin opamuurikka.fi vai pisla.fi verkkokauppaan. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa yhteydenotosta, palkinto arvotaan eteenpäin. Arvonta suoritetaan 1.8.2021.

RAJOITTEET JA VASTUUT

Kilpailun järjestäjä vastaa tarvittaessa mahdollisesta arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Kilpailun järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA KÄYTTÄMINEN

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Lue tietosuojaseloste täällä. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan etu- ja sukunimi arvontapostauksessa Facebookissa, Instagramissa ja verkkosivuilla voittajan julkaisemisen yhteydessä.

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty