Takaisin resepteihin
Yleiset

Kanavartaita maapähkinädipillä

(neljälle) 30 min.

  • 4 broilerin rintafilettä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl limen mehua
  • 2 tl hunajaa
  • mustapippuria
  • 1 valkosipulin kynsi

Pähkinädippi:

  • 1 purkki maapähkinävoita 1 tölkki (400g)
  • kookoskastiketta ripaus suolaa
  • ½ limen mehu
  • makeaa chilikastiketta

Tarjoiluun:

  • suolapähkinöitä
  • kevätsipulia
  • limen lohkoja
  • riisiä tai nuudelia

Leikkaa broilerit paloiksi ja lisää mausteet. Anna marinoitua hetken ja tikuta varrastikkuihin.

Laita pähkinädipin ainekset haudutuskattilaan ja laita lämpenemään. Sekoittele välillä, kunnes dippi alkaa lämpenemään, jolloin myös pähkinävoi ja kookosmaito sekoittuvat sileäksi. Jatka vielä lämmittämistä noin 5 minuuttia, kunnes seos höyryää.

Grillaa tai paista vartaat uunissa kypsiksi ja tarjoa dipin ja haluamasi lisukkeen kera.

Avainsanat:

  • Mari Haudekattila 3,0 L /2,1 L, non-stick

  • Mari Haudekattila 5,0/3.4 L, non-stick

  • Mari haudekattila 3,0/ 2,1 L, teräs

  • Mari haudekattila 5,0/3,4 L, teräs

  • Haudeosa 2,1 L Mari Haudekattilaan 3,0 L, nonstick

  • Haudeosa 3,4 L Mari kattilaan 5,0 L, nonstick

  • Haudeosa 2,1 L Mari Haudekattilaan 3,0 L, teräs

  • Haudeosa 3,4 L Mari kattilaan 5,0 L, teräs

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty