Savustetut kana-vihannesvartaat
Resepti on toteutettu Muurikka Sähkösavustin PRO:lla.
• 500g kanan rintafileitä
• 1 kesäkurpitsa
• 2 paprikaa
• 2 isoa punasipulia
MARINADI:
• 1 limetin mehu
• 1 rkl soijakastiketta
• 1 valkosipulinkynsi
• 1 tl sriracha-kastiketta
• silputtua korianteria
Pilko rintafileet noin 3 cm x 3 cm paloiksi. Marinoi rintafileepalat soijalla, korianterilla ja sriracha-kastikkeella. Anna marinoitua vähintään tunti kylmässä, tai mieluiten yön yli, jotta maut tiivistyvät.
Paloittele kasvikset samankokoisiksi paloiksi. Sekoita kasvisten sekaan pilkottua valkosipulia, loraus soijakastiketta ja halutessasi suolaa, maun mukaan. Anna vihannesten marinoitua tunnin verran.
Pujota rintafileepaloja ja kasviksia vuorotellen vartaaseen. Savusta vartaita n. 18 minuuttia savustimen 2-teholla (n. 180°C).