Kana-pähkinä wokki
- 350 g broilerinlihasuikaleita tai kypsää kanaa
- 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 2 tl curryjauhetta
- ripaus chilijauhetta
- 2 porkkanaa
- 1 sipuli
- 500 g varhaiskaalia
- 1 rasia shiitake- tai herkkusieniä
- 3 dl kanalientä
- 2 dl kookosmaitoa
- 2 dl cashew-pähkinöitä
- suolaa
- 2 rkl hienonnettua korianteria
- 1 rkl kasviöljyä
Kuori ja siivuta porkkanat. Suikaloi sipuli ja varhaiskaali. Leikkaa sienet kahteen osaan.
Lämmitä Muurikka-wokki tai paellapannu kuumaksi ja lisää siihen broilerinsuikaleet, inkivääri, valkosipuli, curryjauhe ja chilijauhe.
Lisää mukaan vihannekset ja paista viisi minuuttia.
Lisää kanaliemi ja pähkinät, hauduta noin 10 minuuttia ja lisää kookosmaito ja korianteria.
Mausta wokki kevyesti suolalla. Tarjoile sellaisenaan tai nuudeleiden tai riisin kanssa.