OPA&MUURIKKA – Vantaa, Jumbo

Kauppakeskus Jumbo

Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus laadukkaita ruoanlaittovälineitä keittiöön sekä ulkoruoanlaittoon. Löydät meiltä kaiken tarvittavan kokkaukseen keittiössä – teräskattilat, erilaiset paistinpannut, keittiön pienvälineet, kahvipannut sekä muita erikoistuotteita. Laajan vapaa-ajan ulkokäyttöön kehitetyn Muurikka -brändin alta löydät laadukkaat tuotteet monipuoliseen ruoanlaittoon parvekkeella, kotipihalla, mökillä ja retkellä. Löydät meiltä myös valikoiman saunatarvikkeita koti- tai mökkisaunaan.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä kaikissa askarruttavissa kysymyksissä. Löydät myymälämme Jumbon ensimmäisestä kerroksesta, ravintolamaailman läheisyydestä. Jumbossa on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Vantaan Jumbon myymälä

(Kauppakeskus Jumbo)

Kauppakeskus Jumbo, 1. krs.
Vantaanportinkatu 5
01510 Vantaa
Puh: 0207 229 859 (Huomioithan, että vastaamme puheluihin aukioloaikoina.)

Puheluiden soittajahinnat:
Lankapuhelimesta: 8,21 snt/ min + 6,9 snt/min (alv 24 %)
Matkapuhelimesta: 8,21 snt/min + 14,9 snt/min (alv 24 %)

Aukioloajat

ma-la 10-20
su 11-18

Poikkeuksia aukioloajoissa

Vantaa/Jumbo

Kauppakeskus Jumbo, 1. krs.
Vantaanportinkatu 5
01510 Vantaa

Riina Jumbosta: ”Muurikka pannu on ihan huipputuote, sillä onnistuu melkein mikä vaan ruoka, pääruoat, lisukkeet, jälkkärit ja ne perinteiset muurinpohjaletut tietysti. Yksi lempilisukkeeni Muurikka pannulla valmistettuna, (esim. jauhelihapihveille loistavasti sopiva), on silputtu varhaiskaali ja sipuli paistettuna, jotka on maustettu yksinkertaisesti mustapippurilla, suolalla ja tilkalla hunajaa, nam! Muurikka pannua minä käytän Muurikka Sähkögrillin päällä, niin helppoa ja kätevää!”

-Riina, OPA&MUURIKKA Jumbo

Jumbon Jerry kertoo, että ”Suosikkini on ehdottomasti Kenno paistinpannu. Asteen laiskana ja huolettomana kokkina arvostan helppoutta ja kestävyyttä, mutta paistolaadusta en tingi! Kennossa onnistuu kaikenlainen paistaminen, ruskistaminen ja hauduttaminen, eikä tiskiä kerry. Rasvapoltostakaan ei tarvitse huolehtia, joten pannu on täydellinen omaan arkeeni. Siksi minun valintani on pinnoitettu Kenno paistinpannu!”

-Jerry, OPA&MUURIKKA Jumbo