Arvonnan säännöt

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Opa Muurikka Oy 1576609-2

OSALLISTUMISKELPOISUUS
Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat, Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan eivät kuitenkaan saa osallistua Opa Muurikka Oy:n henkilökunta eivätkä heidän perheenjäsenensä.

OSALLISTUMISAIKA
Osallistumisaika on 1.4.-31.7.2019. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymisen jälkeen.

KUINKA OSALLISTUA ARVONTAAN
Arvontaan voi osallistua noudattamalla näitä arvonnan virallisia sääntöjä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja nimenomaisesti hyväksyy nämä arvonnan säännöt. Arvontaan voi osallistua ostamalla Muurikka Kesäkeittiö KAASU, Muurikka Kesäkeittiö KAASU MAXI tai Muurikka Kesäkeittiö SÄHKÖN, Muurikan jälleenmyyjien toimipisteistä tai niiden verkkokaupoista, tai Opa Muurikka Oy:n omasta verkkokaupasta tai myymälöistä kampanja-aikana. Voiton lunastaminen edellyttää ostokuitin säilyttämisen, palkinto lunastetaan ostokuittia vastaan.

PALKINTO
Arvomme yhden (1 kpl) 2000 euron Matkavekka matkalahjakortin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa yhteydenotosta, palkinto arvotaan eteenpäin. Arvonta suoritetaan 1.8.2019.

RAJOITTEET JA VASTUUT
Kilpailun järjestäjä vastaa tarvittaessa mahdollisesta arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Kilpailun järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA KÄYTTÄMINEN

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Lue Opa Muurikka Oy tietosuojaseloste täällä. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan etu- ja sukunimi arvontapostauksessa Facebookissa, Instagramissa ja verkkosivuilla voittajan julkaisemisen yhteydessä.