Blogiosion etusivulle
Blogi

Tule meille töihin – etsimme osa-aikaista myyjää Kaaren myymälään

Oletko asiakaspalveluhenkinen hyvä tyyppi? Haluaisitko työskennellä laadukkaiden keittiö- ja ulkoruoanlaittovälineiden parissa? Haemme nyt osa-aikaista myyjää Kaaren myymäläämme.

Tuotemerkkimme Opa, Muurikka ja Kotakeittiö näkyvät ulospäin kuluttajille. Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. Muurikan tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille suunnattuja ruoanlaitto- ja elämystuotteita. Kotakeittiöt ovat kotaan tai pihalle sijoitettavia tulisijoja, joissa voi valmistaa ruokaa ja jotka ovat turvallisia lämmönlähteitä sekä tunnelman luojia.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla jo asiakaspalvelun ammattilainen tai vasta urasi alussa – asenne ratkaisee! Edellytämme oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelykykyä ja reipasta mieltä. Myynti- ja kassatyökokemus sekä kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Etsimme Helsinkiin, Kauppakeskus Kaaren myymäläämme osa-aikaista myyjää, keskimäärin työtunteja on 10-15 h/vko, kesällä työtunteja on tarjolla enemmän. Työ alkaa mahdollisimman pian perehdyttämisen merkeissä. Pääset työskentelemään korkealaatuisten keittiö- ja ruoanlaittovälineiden parissa: työsi koostuu Opa-, Muurikka- ja Kotakeittiö-tuotteiden myynnistä, kassatyöstä sekä muista myymälän ylläpitoon liittyvistä tehtävistä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mukavien työtovereiden kanssa kehittyvässä tiimissä.

Kiinnostuitko?

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen riina.qvist@opamuurikka.fi 28.2.2021 mennessä, ja kerro meille, miten juuri sinä täydentäisit tiimiämme!

Avainsanat: