Blogiosion etusivulle

Haemme osa-aikaista myyjää Jumbon myymälään

Oletko asiakaspalveluhenkinen hyvä tyyppi? Haluaisitko työskennellä laadukkaiden keittiö- ja ulkoruoanlaittovälineiden parissa? Haemme nyt osa-aikaista myyjää Jumbon myymäläämme.

Tuotemerkkimme Opa, Muurikka ja Kotakeittiö näkyvät ulospäin kuluttajille. Opa Muurikka Oy on näiden kolmen brändin taustalla toimiva yhtiö. Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. Muurikan tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille suunnattuja ruoanlaitto- ja elämystuotteita. Kotakeittiöt ovat kotaan tai pihalle sijoitettavia tulisijoja, joissa voi valmistaa ruokaa ja jotka ovat turvallisia lämmönlähteitä sekä tunnelman luojia.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?
Voit olla jo asiakaspalvelun ammattilainen tai vasta urasi alussa – asenne ratkaisee! Edellytämme oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelykykyä ja reipasta mieltä. Kielitaito, kassatyö- ja asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?
Etsimme myymäläämme osa-aikaista (noin 10-15 h/ vko) myyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pääset työskentelemään korkealaatuisten keittiö- ja ruoanlaittovälineiden parissa: työsi koostuu asiakaspalvelusta, Opa-, Muurikka- ja Kotakeittiö-tuotteiden myynnistä sekä muista myymälän ylläpitoon liittyvistä tehtävistä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mukavien työtovereiden kanssa kehittyvässä tiimissä.

Myymälämme sijaitsee kauppakeskus Jumbossa. Työ alkaa niin pian kuin mahdollista perehdyttämisen merkeissä.

KIINNOSTUITKO?
Jos kiinnostuit, hae avointa paikkaa saman tien ! Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen  riina.qvist@opamuurikka.fi 26.11.2019 mennessä, ja kerro meille, miten juuri sinä täydentäisit tiimiämme!

Lisätietoa: Riina Qvist, Puh: 0400 294 371
Työpaikan osoite:
KAUPPAKESKUS JUMBO
Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa