Blogiosion etusivulle
Blogi

Tule meille töihin – etsimme osa-aikaista myyjää Heinolan myymälään

Oletko asiakaspalveluhenkinen hyvä tyyppi? Haluaisitko työskennellä laadukkaiden keittiö- ja ulkoruoanlaittovälineiden parissa? Haemme nyt osa-aikaista myyjää Heinolan myymäläämme.

Tuotemerkkimme Opa, Muurikka ja Kotakeittiö näkyvät ulospäin kuluttajille. Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. Muurikan tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille suunnattuja ruoanlaitto- ja elämystuotteita. Kotakeittiöt ovat kotaan tai pihalle sijoitettavia tulisijoja, joissa voi valmistaa ruokaa ja jotka ovat turvallisia lämmönlähteitä sekä tunnelman luojia.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla jo asiakaspalvelun ammattilainen tai vasta urasi alussa – asenne ratkaisee! Edellytämme oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelykykyä ja reipasta mieltä. Kassatyö- ja asiakaspalvelukokemus ja kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Etsimme myymäläämme osa-aikaista (keskimäärin 20-25h /viikko) myyjää/asiakaspalvelijaa määräaikaiseen työhön ( 31.8.2021 asti)  Pääset työskentelemään korkealaatuisten keittiö- ja ruoanlaittovälineiden parissa: työsi koostuu asiakaspalvelusta, Opa-, Muurikka- ja Kotakeittiö-tuotteiden myynnistä sekä muista myymälän ylläpitoon liittyvistä tehtävistä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mukavien työtovereiden kanssa kehittyvässä tiimissä.

Myymälämme sijaitsee  Heinolan ABC asemalla Työmiehentie 33, 18300 Heinola. Työ alkaa 15.3.2021  perehdyttämisen ja harjoittelun merkeissä

Kiinnostuitko?

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen virpi.taskinen@opamuurikka.fi  21.2.2021 mennessä, ja kerro meille, miten juuri sinä täydentäisit tiimiämme! Valitettavasti emme voi vastaanottaa tiedusteluja puhelimitse.

Avainsanat: