Adventtiarvonta

Adventtiarvonnassamme voit voittaa mahtavan palkinnon joka sunnuntai!
Arvomme kaikkien verkkokaupasta tilanneiden kesken upeita tuotepaketteja!
Arvontoja on neljä, jokaiselle adventtisunnuntaille. Tuotepaketit arvotaan aina adventtiviikolla tilanneiden kesken. 

Arvontaan osallistuvat kaikki ne asiakkaat, jotka ovat tilanneet verkkokaupasta minkä tahansa tuotteen 26.11.-23.12.2018 välisenä aikana.

 

Adventtiviikko 1 palkinto

Nyt syttyy ensimmäinen kynttilä ja arvomme jokaisen retkeilijän toivelahjan Muurikan retkeilypaketin. Tuotepakettiin kuuluu nuotiopannu, nuotiokattila, retkipaistinpannu sekä paistolasta.

Arvo 94,70 €

Adventtiviikko 2 palkinto

Ensimmäinen arvonta on jo takana ja nyt on toisen adventtiarvonnan vuoro. Nyt syttyy toinen kynttilä ja kaikkien verkkokaupasta tilanneiden kesken arvomme upean OPA keittiöpaketin! Tuotepakettiin kuuluu Mari kattilasetti (kattila, kasari ja vispilä), Valu paistinpannu ja paistolasta.

Arvo 99,20 €

Adventtiviikko 3 palkinto

Ihanaa kolmatta adventtia kaikille! Nyt syttyy kolmas kynttilä ja kaikkien verkkokaupasta tilanneiden kesken arvomme aina valmiin ja helppokäyttöisen Muurikka grillaus/savustus-setin! Tuotepakettiin kuuluu Muurikka Sähkögrilli/-savustin, grilli-/savustuskori ja savustuspuruja.

Arvo 96,30 €

 

Adventtiviikko 4 palkinto

Hyvää joulua kaikille! Nyt on vuorossa viimeinen adventtiarvonta ja kirsikkana adventtiarvontojen kakussa on aito Suomessa valmistettu Kotakeittiö Notski! Kaikkien tällä viikolla verkkokaupasta tilanneiden kesken arvomme upean Kotakeittiö Notskin!

Arvo 299 €

Tilaa nyt